STEM NU OP JE
FAVORIETE CLUBHART

Meer lezen over het Clubhart project? Ga naar www.gva.be/dossierclubhart

Door een technische storing is het momenteel niet mogelijk om je stem uit te brengen op Clubhart. We doen het nodige om dit zo snel mogelijk op te lossen. Kom later terug om de sportclub uit je regio te steunen en je stem uit te brengen voor het Grootste Clubhart!

Gazet van Antwerpen draagt alle sportclubs uit de regio een warm hart toe. Daarom gaan we op zoek naar 'Het Grootste Clubhart'. Zet de materiaalman, kantinevrouw, voorzitter, speler of trouwste supporter van jouw sportclub in de bloemetjes. Elk clubhart met de meeste stemmen per gemeente wint een mooi prijzenpakket. Bovendien deelt de jury tot € 5.000 uit voor de clubkas voor de mooiste verhalen. Wie wordt het Clubhart in je gemeente en regio?

Zoek hieronder je sportclub op naam of op gemeente. In de volgende stap kan je stemmen voor je Clubhart. Stemmen kan tot dinsdag 25 oktober om middernacht.

Staat je club er nog niet tussen? Dan kan je nog steeds een nominatie uitbrengen. Dit kan enkel met behulp van een unieke code die we per brief en e-mail bezorgd hebben aan alle sportclubs uit de Sportdatabank Vlaanderen in de regio Antwerpen. Nomineer hier je Clubhart met de unieke code voor je club!

Bekijk hier de TV-spot

Vind je geen antwoord op je vragen bij "Veelgestelde vragen" (bovenaan deze pagina)? Onze klantendienst helpt je graag verder. We zijn bereikbaar op weekdagen van 8u tot 17u op het nummer 03/303 30 38.